webdesign

Web-creative ontwikkelt snelle, overzichtelijke, attractieve websites voor starters en kleine ondernemingen en dit aan een eerlijke prijs. Al de door ons ontworpen en ontwikkelde websites zijn inclusief een responsive design en Search Engine Optimalisation (SEO).
Wij bieden u een professionele aanpak met een persoonlijke begeleiding om een uniek ontwerp naar uw wensen te realiseren.

Nieuwste web-technologieën

Web-creative gebruikt steeds de nieuwste technologieën (HTML5, CSS3, PHP, MySQL, jQuery, enz.) om uw website te ontwikkelen, de nodige kracht & dynamiek te geven en een moderne, tijdloze uitstraling te bezorgen.

Responsive design

Het aantal mobiele apparaten zoals tablets en mobiele (smart)telefoons is de laatste jaren exponentieel gegroeid. Het is dus van uiterst belang dat een website op zowel vaste als op mobiele apparaten correct weergegeven wordt.
Een responsive webdesign zorgt er voor dat de weergave van de website op elk apparaat optimaal is. Kortom het is de toekomst!

Search Engine Optimalisation (SEO)

Eén van de belangrijkste zaken van een website is de vindbaarheid. SEO is hiervoor het antwoord. Elk van onze websites wordt, zonder meerkost, op verscheidene vlakken geoptimaliseerd zodat uw website beter en/of hoger zal rankeren in een zoekrobot (bv. Google, Bing,...). Verder wordt elke website geregistreerd bij de bekendste zoekrobots (SES - Search Engine Submission).

User experience (UX)

De gebruikerservaring van een website is zeer belangrijk. Ze moet gericht zijn op de doelgroep van de website. Om die reden hecht  web-creative veel belang aan de gebruiksvriendelijkheid en overzichtelijkheid van een website.

Testen, testen en nog eens testen

Om de correcte weergave en werking van een website te garanderen, worden al onze realisaties uitvoerig getest op verschillende apparaten met verschillende besturingssystemen, browsers & schermresoluties.

Restyling van uw bestaande website

U heeft al een website maar u wil hem laten opfrissen, moderniseren, uitbreiden of aan de nieuwste standaarden laten voldoen, aarzel dan niet om ons te contacteren om de mogelijkheden te bespreken.